Workshops

Overzicht

Om deel te nemen aan een of meerdere momenten waarop er samen gehandwerkt wordt, dient u zich vooraf in te schrijven. Uw inschrijving wordt definitief na ontvangst van betaling. Dit wordt steeds bevestigd, mondeling of via e-mail.
Hieronder ziet u een lijst van de vaste momenten waarop er gehaakt of gebreid wordt.

woensdag: 13.30 – 16.00 uur

Op woensdagmiddag wordt er een “Hygge”-moment georganiseerd. Wie graag samen zou werken aan de shawl “Hygge”, gewoon voor de gezelligheid of omdat het wat moeizamer gaat en wat uitleg kan gebruiken, is hier aan het juiste adres.

Ik heb nog pakketten (regenboog, juweel, pastel en zeemeermin) te koop als je er nog geen hebt.

Maar er is meer! Werk je aan een ander CAL zoals Sophie’s Universe, Mandala Madness, Scheepjes CAL 2016, Nuts about Squares, Double Trouble, Atlanticus of aan een andere, dan ben je ook welkom. Samen bekijken we het patroon zodat het lukt om verder te haken. Lekker “Hygge” al wordt er niet aan de “Hygge” gehaakt. Het gaat erom dat we lekker samen haken.

De dagen staan los van elkaar. Je bent dus niet verplicht om elke woensdag aanwezig te zijn. Je schrijft je vooraf in voor de dagen die jou passen.

Een hygge-moment kost 8 euro.
Je krijgt 10 %  korting op eventuele aankopen.

Je kan je in de winkel, telefonisch of via onderstaand formulier inschrijven.
Let wel, je bent pas definitief ingeschreven na betaling.

zaterdag: 10.00 – 12.30 uur

Op zaterdag is er mogelijkheid tot twee en een half uur lang samen handwerken. Wie ingeschreven is, brengt haar (of zijn) handwerk mee naar de winkel. Samen werken we dan aan ons eigen project. We kunnen elkaar helpen waar nodig. Tijdens het haken, breien, borduren … kunnen we lekker kletsen. Gezelligheid troef.

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven kan via onderstaand inschrijvingsformulier. Er wordt steeds bevestigd. Je bent pas definitief ingeschreven na ontvangst van betaling.

Kostprijs: 8 euro per zaterdag
Je krijgt dan 10 % korting op je aankopen.

*Deze velden dienen ingevuld te worden.

Print Friendly, PDF & Email