Wekelijkse actie 9-15 april 2018

De titel van dit bericht zegt al veel. Jawel, vanaf nu zijn er wekelijkse acties!

Wat wordt er bedoeld met “wekelijkse acties”?
Elke week zal er een andere soort wol in promotie staan. Er zullen kortingen zijn van 20% of 30% tot wel 50% ! Het wordt dus zeker de moeite om deze berichten in het oog te houden.

Daarnaast blijft de actie “Yarn – the After Party” doorlopen. Dit wil zeggen dat er bij iedere aankoop een boekje Yarn – the After Party cadeau wordt gedaan. Dit is een leuke manier om ze allemaal te verzamelen. Deze actie blijft lopen tot uitputting van de voorraad.
Tip: In de winkel zijn er ringmappen (speciaal ontworpen om deze boekjes netjes in op te bergen) te koop aan slechts €1,50! Wees er snel bij want ook hier geldt op = op.

Wat is nu de actie van deze week?

Deze week staat de Scheepjes Alpaca Rhythm in promotie.

“Scheepjes Alpaca Rhythm is verkrijgbaar in een ruim kleurenpalet van 20 sprekende kleuren, waardoor de draden zich perfect laten combineren. Ook combinaties met andere garens, zoals Linen Soft en Catona geven een prachtig effect. Naast het alom bekende Bernadette vest is de Alpaca Rhythm, net als de Mohair Rhythm, ook zeer geschikt voor het haken en breien van prachtige omslagdoeken, en eveneens voor het kanthaken en -breien. De Alpaca Rhythm is gemaakt van 80% Alpaca en 20% extra fijne wol. Dit geeft een zijdezacht effect met een luxe uitstraling,” aldus de website van Scheepjes zelf (www.scheepjes.com)

Normaal kost een bolletje Alpaca Rhythm €4,50. Deze week echter kost die slechts 3 euro voor een bolletje! De goede rekenaars hebben al snel door dat dit een korting van 33,33% is! Zeker de moeite waard. Is er slechts één bolletje van een kleur over? Dan kost die slechts €2,25. Dit is dus aan de helft van de prijs!

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie