Valentijn 2018

Ik heb goed nieuws en slecht nieuws.

Eerst het slechte nieuws.
De solden zijn voorbij…. en de winkel zal gesloten zijn op zaterdag 10 februari aanstaande.

Nu het goede nieuws! Er is veel goed nieuws 😀

Er is vanaf nu een koopjesmand met diverse zaken die uit het gamma zullen verdwijnen. Er gelden kortingen tot wel 50 %. De moeite waard dus.

Er zijn nieuwe boeken geleverd, nieuwe kleurtjes Cahlista, Softfun en zoveel meer. Ook de vaste klanten zullen nieuwe zaken ontdekken.

♥ Valentijn ♥ komt eraan. Stuur jullie partner maar naar de winkel. Er zijn mooi cadeaus beschikbaar. In geval van twijfel is er de cadeaubon. Gelijk voor welk bedrag beschikbaar, een jaar geldig. En er is nog meer…

Vanaf nu zijn er exclusief Bij Hilde pakketten te verkrijgen die zo samengesteld zijn dat je enkel het pakketje moet aanschaffen. Niks meer. Het is zo volledig dat je niks anders meer nodig hebt. Er zit wol in, het patroon, brei- of haaknaalden, steekmarkeerder, maasnaald en wat er verder nog gebruikt moet worden om het project tot een goed eind te brengen. En… er zit in elk pakket een geschenkje. ♥ ♥
Hieronder zie je foto’s van aanwezige pakketten. Dit aanbod zal nog verder uitgebreid worden.
Kriebelen jullie handen ook al?

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts to “Valentijn 2018”

    1. Ik heb die pakketten zelf samengesteld. Hierdoor zijn ze ook verkrijgbaar in andere kleuren.
      De winkel heeft niet echt een webshop. Het is wel mogelijk om via de digitale weg iets te bestellen. Na ontvangst van de betaling (met verzendingskosten inbegrepen), wordt het pakket verstuurd via de Post.

Geef een reactie