Uitbreiding workshop CAL

Crochet-Along, ofwel in het kort CAL. Wie dit uitgevonden heeft, was een genie. Ik kan zo genieten van het haken aan een CAL. In de winkel brengen andere haaksters hun werk mee. We vergelijken, bespreken… Echt genieten. Als kers op de taart heb je dan uiteindelijk een prachtig deken, omslagdoek of wat dan ook. Daar kan je dan opnieuw… van genieten.

Dus CAL staat voor mij voor genieten.

Er is er nu nog eentje waar ik aan deelneem en waarover ik dus zeker uitleg kan geven tijdens de workshops op woensdag. (Voor die workshop kan je je hier inschrijven.) De Nuts about Squares.
Hier de link naar de uitleg en patronen.

Hieronder een afbeelding van het pakket dat ik verkoop en een eerste gehaakt vierkantje. (Zucht, dat was…t ja, genieten, of zei ik dat al?)

Nuts about Squares – 1.1
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie