Nieuwe workshops

Je hebt het vast al opgemerkt. De website werd wat aangepast. Links zie je nu een Google-agenda. Daarop verschijnt nu welke workshop er gepland staat. Handig. Zo is het wat meer overzichtelijk. Je kan ook items kopiëren naar je eigen agenda.

Op die agenda zie je vanaf nu ook wanneer de winkel zal gesloten zijn. Er komen geen aparte meldingen meer. Geen extra zaken die je moet controleren om op de hoogte te blijven. Eenvoudiger dus. Wat je ook zal zien, is dat dat winkel af en toe vroeger sluit of op maandag gedurende twee uur sluit en dan weer open is. Staat er niks vermeld op de agenda, dan gelden de vaste openingsuren.

Er is nog meer. Er zijn opnieuw nieuwe data van bestaande workshops toegevoegd, ook op zaterdagnamiddag. Daarnaast zijn er ook nieuwe workshops. De liefhebbers van haken kunnen de Cherry Blossom shawl volgen en de liefhebbers van breien kunnen nu eigen sokken leren breien.

Dat brengt mij op het volgend nieuwtje. Er is een nieuwe lijn wol binnen, meer bepaald sokkenwol. Hiermee worden de sokken gebreid tijdens de nieuwe workshop “sokken breien”.
Telkens als je deze wol koopt, steun je ook nog eens het Regenwoud.
Hieronder zie je een afbeelding. Als je op de afbeelding klikt, zie je die vergroot.

Opal sokkenwol

Ja, de zomervakantie is voorbij. Dat brengt duidelijk veel nieuws met zich mee. Mijn handen kriebelen om aan de slag te gaan!

Tot binnenkort?

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie