Moederdag

Pasen is voorbij. Moederdag is het volgende dat we vieren in deze regio. De paaseitjes, de paashaas en andere dingen werden uit de etalage gehaald. Deze zijn vervangen door prachtige, echt werkelijk prachtige, mogelijke cadeaus voor Moederdag.

Er liggen samengestelde pakketten om de CAL Nuts about Squares te haken, Sophie’s Universe, Double Trouble, Hygge en nog meer. Daarnaast zijn er ook pakketten om de prachtige omslagdoek te breien. Kijk maar op de foto’s hieronder op het einde van dit bericht. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn er natuurlijk ook de prachtige bolletjes wol, borduurpakketten, klosjes, stofjes, breinaalden, haakpennen…

Hmm, misschien heb ik het te moeilijk gemaakt om te kiezen. Geen probleem. Ik heb ook cadeaubonnen waarbij je zelf het bedrag kan kiezen. Dus heb je een handwerkende mama die je wil verwennen, kom dan maar eens langs Bij Hilde. Er is zeker iets te vinden.

Let op! De openingsuren zijn gewijzigd. De nieuwe openingsuren gelden tot eind juni. Hier nog eens de nieuwe uren.
maandag: 18:30 – 20:30
dinsdag: 17:30 – 19:00
woensdag: 13:30 – 17:00
donderdag: 17:30 – 19:00
vrijdag: 16:30 – 19:00
zaterdag: 9:30 – 18:30
zon- en feestdagen: gesloten

Er is nog meer om de mama’s in de bloemetjes te zetten. Op zaterdag 13 mei krijgt elke moeder die naar de winkel komt, een glaasje cava aangeboden. Jawel, Bij Hilde viert Moederdag!

Pakketten Hygge
Pakketten Nuts about Squares
Pakket Shawl of Secrets (met patroon)
Pakket Honingbij zeshoekdeken (met patroon)

Etalage met de gebreide Shawl of Secrets.
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie