Keltisch en Celtic

Wie volgt via Facebook, heeft al kunnen zien dat er weer veel bijgekomen is in de winkel. Naast een aantal nieuwe bolletjes wol zoals River Washed en de Whirlette, ook nog een aantal nieuwe boeken en pakketten. Ideaal om op Kerstdag cadeau te doen… of om lekker voor jezelf te houden.

Echter, aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag (3, 4 en 5 november 2017) zal de winkel gesloten zijn. Dan is er een stand van Bij Hilde te vinden op het twintigste Celtic Weekend van de Flemish Caledonian Pipes & Drums Clan McKenzie in de Gemeentehallen te Merelbeke. Als je surft naar de website www.fcpd.be en klikt op “events” vind je onmiddellijk alle nodige info terug.

Tijdens deze dagen zal er in de stand van Bij Hilde de Keltische weefsteek aangeleerd worden. Dit is een haaksteek waarvoor er al wat voorkennis vereist is. Je moet vlotjes stokjes kunnen haken. Dat valt dus eigenlijk wel mee. Het resultaat is prachtig! Kijk maar op de foto hieronder.
Voor slechts 10 euro krijg je dan een bolletje wol, een haakpen en wordt er getoond hoe je deze steek moet uitvoeren. Lukt het je echter niet om tot daar te komen en wil je die steek echt leren? Geen probleem. Nog even geduld en ook deze zal als een workshop aangeboden worden.

Keltische weefsteek
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie