Black Friday 2017

Black Friday… Toegegeven, het is een Amerikaans gebruik dat naar hier overgewaaid is. Wat is Black Friday nu? Ter verduidelijking hier een stukje uit Wikipedia:

“Black Friday (Nederlands: zwarte vrijdag) is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Die vrijdag hebben de meeste werknemers vrij.

Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Er zijn winkels die al om drie uur open gaan, en om die tijd staan er al rijen kopers buiten om de laag geprijsde, beperkt voorradige artikelen te bemachtigen.”

Nee, Bij Hilde gaat niet om 3 uur open. Echt niet! Wat zal er dan wel gebeuren? Die dag, 24 november 2017, is er voor iedere klant een korting van 10 % op alle aankopen.
Als dat niet interessant is!

Daarnaast start er een nieuwe actie. Iedere klant krijgt bij aankoop van een bol Whirl een boekje Yarn – The After Party naar keuze cadeau. Deze actie start op 24 november 2017 en eindigt pas op 31 december 2017.
Als dat niet tof is!

Yarn – The After Party

Zo lang de voorraad strekt, krijgt iedereen bij een aankoop van een borduurpakket met een oranje sticker op, een gratis (ouder) nummer van Borduurblad er zomaar bij.
Als dat niet leuk is!

Tot binnenkort!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie