Advent zorgt voor bezinning

De advent is van start gegaan. Kerstdag komt dichterbij. Het is vroeg donker. Het wordt kouder en kouder. Het ideaal moment om eens bij allerhande zaken eens stil te staan. Dat gaat ook zo in een zaak. Ik dacht na, evalueerde. Ook sprak ik met velen onder jullie. Dit alles zorgde voor een aantal aanpassingen.

De openingsuren zijn gewijzigd. Vanaf nu is de winkel niet meer op maandagavond tot 20.30 uur open, maar sluit deze zoals op dinsdag en donderdag om 18.00 uur. Op zaterdag gaat de winkel een half uurtje later open.

De duur van de workshops is langer geworden. Zo duurt een workshop nu 3 uur in plaats van 2.
De CAL-middagen op woensdag starten een half uurtje vroeger. Het handwerken start al om 13.30 uur en loopt tot 16.00 uur.
Het samen handwerken op de zaterdagmorgen begint nu om 10.00 uur en loopt tot 12.30 uur.
Dit allemaal voor dezelfde prijs. Het wordt dus niet duurder.

De workshops zelf zijn ook aangepast. Heel veel nieuwe data voor de bestaande workshops. Er zijn workshops verdwenen. Er zijn ook nieuwe bijgekomen. Neem maar een kijkje op de website. Hier alvast foto’s.

Als je klikt op de foto, kom je vanzelf op de pagina van de workshop in kwestie.

Hierbij wil ik ook jullie bedanken voor jullie feedback, enthousiasme, steun, het delen van mijn berichten op Facebook en zo meer. Oprecht dank je wel.

Hilde x

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie